Jumaat, 6 Mei 2011

HADIAH SAMPAI BERAMAI-RAMAI!!


assalamualaikum..actually nak post semalam,tapi sedikit busy,chewah! setelah 2 minggu hari-hari saya sunyi tanpa kehadiran sebarang kiriman pos, penat tunggu.. tapi bila sampai..hambik ko!!



ngeee..suka!suka! selepas membuka semua yang berbalut dengan rakusnya tanpa belas kasihan, inilah hasilnya!!


senarai hadiah>

-bekas aksesori from KAK FAISH!! (suka sebab dia ceramic!selamat sampai tanpa cacat cela..thanks akak!!)

-kerongsang reben from PUPEL LIYANA!!(comel..suka sebab ada pic akak n husband..cute!syukran sis!)

-pin tudung from MUMMY MIKA!! (hikhik...tambah koleksi la ni.. cantik sangat.. terima kasih akak!!)

-buku nota & pen Hello Kitty from BABYINTAN (saya simpan,guna bila masuk U nanti..hihi.. tq akak manis!!)

-patung siswazah bear from tak ingat:(

-handmade toy from TWINSCRAFTLIFE!! (yang ditunggu sekian lama untuk meramaikan koleksi kawan saya..ngee~)



anda lebih comel berbanding dalam blog..
suka ekor dia!!

kawan baru!!


TERIMA KASIH SEMUA!!!HOPE PERSAHABATAN TERUS TERJALIN!!:D
p/s:tak ingat bear siswazah tu dari siapa..haish~
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

14 ulasan:

  1. syukur tak pecah atau rosak..risau gak hakak dah la ko dok jaun nun pahang..huhuuu

    Alhamdulillah ko suker hadiah tuh.Banyaknyer hadiah kau sampai dikk...:)

    BalasPadam
  2. Banyak nya dpt hadiah!

    Alhamdulillah, suka juga fadwa ngan hadiah simple dr kak intan tu ye :)

    Nanti join lagi tau kalau kak intan buat giveaway ;)

    BalasPadam
  3. wah dah sampai ye nanti jangan lupa pakai ye :) lawa kalau pakai dengan shawls

    BalasPadam
  4. wah! best ohh dpat hadiah byk! kite da bape kali da join CGL tapi, xde rzeki lagi...never... huuu~~ tahniah kat kmu okeh!

    BalasPadam
  5. waahhh..murah betul rezeki dia kan..
    tahniah.tahniah !

    BalasPadam
  6. wah banyaknyer dapat...best2...

    BalasPadam
  7. hello !
    hehe. .
    sume comel2. . .
    :)

    BalasPadam
  8. che namnam:hehehe..kompem tak pecahnye,pos msia hebat..hihi
    sume hadiah sampai sekali,tu yg jadi bnyak,padahal skit jek(ayat rendah diri..ngee~)

    BalasPadam
  9. kak intan:mestilah saya suka!!buku tu comel!!saya tak bukak lagi sampul dia..sayang nak guna:)

    BalasPadam
  10. kak yana:hehe..semalam baru saya pkai.. cute!! pin tu,bukan saya..hehe

    BalasPadam
  11. naurah:thanks..dont worry dear..nnt mst ada rezeki nye..berkali2 ganda lagi tu..

    BalasPadam
  12. hanif:thanks..rezeki jgn ditolak:)

    BalasPadam
  13. my aisy:ish..skit je ni..org lain lgi byk maaaa:)

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...