Ahad, 15 Mei 2011

BLOGLIST HILANG!!!

assalamualaikum..kalau korang perasan,kat sidebar blog ni dah tak ada bloglist dah kan?? jangan cakap aku sombong tak nak letak bloglist..sebenarnya,lepas blog tak boleh sign in dua tiga hari lepas,semua bloglist aku hilang.. pada design ada,tapi bila bukak blog,tak ada!! sangat terkilan..

nasib baik aku hilang bloglist je,orang lain ada yang hilang post,hilang komen.. ish..ish... so,agak-agak,ada cara tak nak betulkan keadaan ni?dah 2 hari dah mencuba itu ini.. nak tukar template,tak sampai hati pulak..:(

Linkhttp://tehgeek.com/storage/post-images/sad-panda.jpg?__SQUARESPACE_CACHEVERSION=1270942189661
apa nak buat..apa nak buat...

post sebelum ini > APABILA ANIMASI MENJADI REALITI )
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...