Isnin, 24 Januari 2011

~poYo tAHap DEwA!!~


AKU POYO!

salam keindahan dunia..
mood:meluat
subjek:member lama
objektif:meluahkan rasa meluat
situasi:
aku cari profile kawan ni untuk inform dia sesuatu
melalui facebook..
aku ingat nak tulis kat wall dia je..
senang..
tapi aku tak jumpa..
bila aku cek list friends
nama dia takde..
so aku try cari..
jumpa!
tapi awat tak di'add'?
sedangkan sebelum ni dia dah masuk friends aku..
pelik..tapi takpe..biarlah..

bila aku borak ngan member2
baru aku tau
dia remove ramai member2 sekolah lama dulu..

bila diteliti..
patutlah!!
dia remove kitorang yang tak berapa famous masa kat sekolah dulu..
(aku memang orang tak terkenal sangat pun masa kat sekolah,
sebab aku tergolong dalam kalangan yang biasa2 je)
hekeleh!!
POYO BETUL!!

mentang2 la kau agak kacak(bluuweekk!)
di mata wanita,
ditambah pulak dengan kamera baru yang ko usung
ke hulu ke hilir..
nampak smart la konon..

(memang nmpak smart kalau pegang benda alah ni)

TAPI!
tak bermakna kitorng ni nothing bagi ko..
haish~

si kacak memang macam ni ke perangainyer..
lantak kau lah sahabat..
asalkan kau bahagia..
aku pun tak kisah sangat
cuma nak kata kat sini yang kau ni
POYO!!
tu je...
:)



terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...