Khamis, 27 Januari 2011

BEN ASHAARI BLOG


salam keindahan dunia:)
pagi ini otai kita
incik BEN ASHAARI nak buat pembubaran blog list beliau
so,aku pun nak merasa gak ada dalam menteri kabinet beliau..
lagipun ini untuk kebaikan bersama(macam pakar motibasi la!)
>nyatakan berapa kali anda update blog sehari..
-tiap kali on9,mesti bukak blog dulu,so,selalunya 4 kali update
(mujur ada wireless kat rumah,yeah!sayang ayah!!)

>jumlah entri
-173 tak termasuk yang ini:)

>kenapa berminat nak ada dlm bloglist beliau?
-sebab incik BEN ialah salah seorang otai dalam dunia blogging
so,ia adalah sesuatu yang istimewa untuk berada di bawah naungan beliau

>apa yang akan dilakukan jika blog dah popular?
-nak tambah entri yang LEBIH berunsurkan maklumat dan agama
sebab bila orang selalu baca blog kita,
takkan nak sajikan mereka dengan sesuatu yang tak best
which mean,tak bermanfaat,kan?

nak join jugak jadi menteri kabinet beliau?

percaya tak,aku bukak rumah incik ben utk entri ni
baru 3 org komen..
pastu bagi air skit(refresh)
da ada 24..
10 saat lepas tu(uii..kira tue!)
refresh lagi
da ada 50!!
woo..tak sampai 1 minit..
pergghhh..
tabik incik BEN!!!





terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

3 ulasan:

  1. Salam ... wahhh peminat Ben Ashaari ke? Hmm bertuah betul dapat masuk bloglist dia.. hebat hebat. Lepas ni .. blog ni akan lebih meletup la yer.

    http://hasrulhassan.blogspot.com

    Salam perkenalan dari blog Bangku Kosong.

    BalasPadam
  2. Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...