Selasa, 4 Januari 2011

~mANa aRt atTaCK?~


pernah dengar tentang
ART ATTACK??
rancangan di Disney Channel(615)
dulu,rancangan ini ada,
tapi sekarang
kenapa takde dah ye??
hurrmm
pelik..

rancangan ini best
terutamanya untuk kanak-kanak..
(jangan cakap aku kanak-kanak ok!)
meh kita berbicara tentang rancangan ini..

rancangan ini telah diterbitkan sejak 1990
(aku tak lahir lagi woo~)
dihoskan oleh Neil Buchanan


mamat ni sangat kreatif tau..
kreatifnya akan
"give your eyeballs a shock!"



dan yang bestnya rancangan ini
dia ada BIG ART ATTACK!
seni yang akan dibuat dalam skala yang besar di atas tanah
menggunakan pelbagai bahan
ini adalah salah satunya


okeh,
jom kita layan pics pulak
gambar seni-seni yang telah dihasilkan

kad 'from me to you'
love tu boleh bergerak:)

patung Dragon
cantik tone warna dia:)

tabung Doggy
semangat nak menabung:)


replika Dino Nest
cute!!

Creepy Hand

Your Own City

Big Feet
leh jugak wat camni..



Aluminium Figures
boleh wat hadiah anugerah:)

penanda buku Bookworm
ok,yang ni memamg cute dan berguna!

Monster Hand
atau

jadi untuk lebih maklumat tekan sini
atau boleh ke laman ART ATTACK!!

so,ada sesiapa yang boleh
cadangkan kepada pihak
Disney Channel
untuk siarkan rancangan ni balik?
please~

p/s:agak kebudak-budakan~


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

4 ulasan:

  1. hehe..dah xde dah kan art attack..

    BalasPadam
  2. aah..da xde da..
    bila nak ada balik ye:(

    BalasPadam
  3. saya suke art attack!
    comel je!mesti suruh guna pakai tisu banyak2 dgn gam warna putih!haha!

    BalasPadam
  4. hahaha..btol2..
    dia akan ckp camni..
    'take some PVA glue and tissue..."
    RINDU ART ATTACK!!!!!!!!!!!

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...