Selasa, 11 Januari 2011

~keNAngAN iTu inDAh~

hari ini sangat terkenang saat-saat lampau..
masa bersama memang tak rasa apa-apa..
tapi bila dah berjauhan,
baru terasa rindu..
rindu pada zaman persekolahan
gelak ketawa bersama
kena marah,kena denda
kena puji,lawak jenaka
RINDU sangat..

kawan-kawan SMK Selancar
form 6 09/10
korang masih ingat lagi tak
bila kita habis je satu kelas
kita akan berkumpul ramai-ramai hujung kelas
bersembang..pastu mesti kena tegur dengan cikgu..
start tengah tahun,kita dah mula sedar skit2
hahaha..skit je..

sampai satu ketika
aku pernah tanya korang
"camne bila kita dah habis sekolah nanti?"
dan kita semua terdiam..
korang cakap mesti kita akan rindu saat tu..
dan kata-kata korang memang betul..
aku rindu nak duduk satu kelas dengan korang
rindu nak dengar lawak zam
tengok atan tido dalam kelas
tengok zam mengarut ngan remy
dengar ain jerit sound orng
tengok huda ngusik ina
rindu nak ejek ila
rindu nak jalan pergi bilik guru ngan bulat..
KORANG TAU TAK AKU RINDU KORANG??!!

masa kita main kamera laptop..
agak jakun..hahaha..

dengan cikgu Razdi..

masa pelantikan pengawas..
tapi kena marah ngan cikgu Maslinda..haha
kotroversinyer..


lelaki f6 terakhir..
korang tau kan korang sahaja harapan
untuk menyambung perjuangan kaum lelaki di universiti?


K.A.M.I

barisan tengah pasukan 6A2


semoga korang semua sentiasa happy sepertimana kita dahulu
walaupun kita sekarang dah tak selalu bersama
takpe,korang tau kan sekarang dunia semakin maju
segalnya di hujung jari anda..hehe
so,kita masih ada Mukabuku untuk terus keep in touch
aku sayang korang semua
aku sayang persahabatan kita
sayang seribu kali sayang..

video ini aku buat khas sebagai kenangan
semua pelajar f6(PROGEN)
SMK Selancar 09/10



terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

3 ulasan:

  1. zmn sekolah mmg best!
    Kalau dh jadik mcm akak nih...dah mula study kt uni and keje..msti kalau jmpe kawan2 sekolah akan mula terkenang nk balik ke masa tuh...
    so sementara masih dlm 'masa itu' so baik kite hargai sementara ada masa :)

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...