Rabu, 17 Ogos 2011

[video]JIN MENGGANGGU PERBUALAN TELEFON

asalamualaikum.. thanks kepada sahabat facebook,nak credit tapi dah lupa sapa. *sori!* meh nak story sikit sebelum anda tonton video ini.

seorang wanita menghubungi sebuah rancangan televisyen untuk bertanyakan pendapat, tetapi jin telah mengganggu beliau,dengan segera ustaz tersebut menghalau jin tersebut,hanya melalui telefon! Subhanallah..



p/s:meremang jugak tengok.. Subhanallah..Subhanallah..


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

6 ulasan:

  1. tak berani nak tengok video tu.

    dah awak kate meremang, lagi la tak berani.

    hehe ;)

    BalasPadam
  2. @Mohd Fitri betul,makhluk ni sentiasa ingin pesongkan iman manusia.. nauzubillah

    BalasPadam
  3. dalam telefon syeikh tu boleh lagi sakitkan n takutkan jin tu, siap boleh jawab soklan lagi tu.. kuasa Allah swt... Allah akhbar..

    BalasPadam
  4. @Nurul Iman Rosman hehe..terlebih bg details lak.. takpe,tengok je,lihat kebesaran ayat Allah..:)

    BalasPadam
  5. @Ibnushukran betul.. kuasa Allah boleh berlaku di mana2 saja.. Subhanallah

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...