Isnin, 15 Ogos 2011

USM TUKAR KOS AKU?!!

assalamualaikum.. hari semakin sibuk menguruskan hal kemasukan ke universiti. lebih-lebih kan?hurmm.. minggu lepas saja log in balik pohon@USM tu, then agak terkejut sebab..



geografi!!! sangat senang hati!alhamdulillah.. impian nak mendalami ilmu alam(bahasa lama) tercapai jugak.. actually sebelum ini USM beri saya kos TESOL,so i will gonna be an English teacher.. tapi,tup,tup dia tukar pulak.. haish,bergurau ye? tau2 je MUET saya band 3 je.. huhu *malu*

kenapa saya betul-betul nak belajar dalam bidang geografi ni? hee~ jawapannya DI SINI !

p/s:siapa yang sama kos ngan i?setakat ni tak jumpa geng lagi la.. T__T

[VIDEO] UJIAN HIDUP BY IMAM MUDA 1 SENTUH HATI DI BULAN RAMADHAN



terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

2 ulasan:

  1. usm ke?? tak de la sama kos...tapi zu intake master tuk bulan 9 ni..mana tau leh jumpa kan??kan?? hehe....

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...