Sabtu, 27 Ogos 2011

SEMINGGU TANPA ENTRY ADALAH MINGGU YANG MEMENATKAN

assalamualaikum.. haa..fadwa,baru sekarang nak update ye?! alahai..terkilan pulak sebab banyak segmen yang tertinggal dalam masa seminggu ni.. BINCANG JUMAAT dan WW..

sebenarnya perlu menghabiskan masa untuk mengemas dan menguruskan macam-macam perkara sebelum kembali belajar. so,it was a busy week!!

jadi minggu ni teman akrab saya bukan lagi lappy,tapi encik printer!sebab perlu print, photostat macam-macam.. sangat senang bekerja dengan beliau sebab mudah diurus..so,gunalah CANON!




Canon,delighting you always.. chewah!





hasilnya,fail yang penuh dengan dokumen yang telah diasingkan. lega!



dan! minggu untuk mengosongkan bilik(cheh,padahal nak gi USM je pun,macam nak pindah rumah:p) jadi,buku-buku dan barang-barang penting dah dikemas untuk elakkan daripada diceroboh oleh budak kecik kat rumah ni. so,let see what we got.





3 kotak yang memerlukan kederat yang melampau untuk diangkat.



part best tentang kotak merah tu.. bila siap kemas baru perasan..



"huiii..banyak jugak patung aku,mengalahkan budak kecik.."



tak perasan sebab selama ni tak buat hiasan pun,malaikat tak masuk rumah,mak cakap. (anak yang baik..ahaks!) see!





nampak tak anime Death Note terselit kat situ? ceritanya DI SINI



banyak lagi perkara yang nak diceritakan,sambung entry seterusnya nanti:) SALAM 10 RAMADHAN TERAKHIR.


p/s:demm..lupa letak watermark!gelojoh lagi,bagus! :(



[video]JIN MENGGANGGU PERBUALAN TELEFON



terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...