Selasa, 2 Ogos 2011

FULL REVIEW TEMPLATE BARU!!

assalamualaikum.... nampaknya bolg saya telah siap sepenuhnya. halamak,senang hati rasa! saya design sendiri? no!no! design ni totally design by CIK MANIS SYARIDZEAH!! terima kasih sangat-sangat dear!! meh nak review sikit design yang dihasilkan oleh beliau untuk saya..




HEADER
-sebenarnya memang dah lama suka tengok header cik manis ni sebab semuanya akan nampak comel..so,saya mintak header yang simple je,taknak letak pic sendiri,sebab nanti lambat loading(betul ke?) padahal malu..hehe.. dan saya minta warna yang lembut supaya tak sakit sangat mata memandang.so,cik manis ambil warna asal sebelum ni.BIRU..

first time tengok header ni..SUKA!sebab ada si comel-si comel tu.. haha.. tau-tau je saya minat kartun.



SHOUTBOX
-saya memang minta pop-out shoutbox sebab tak nak membazir ruang kat sidebar (kedekut!) tak tahu pulak cik manis nak letak doodle kat shoutbox..thanks ye:) siap jubah dan bertudung labuh lagi tu.. mula-mula doodle tu tak berkaca mata.tapi saya ngade-ngade minta berkaca mata.. see,dah ada kan? hahaha.. segan pulak mintak macam-macam..

aigoo!lupa pulak..atas shoutbox ada page blog ni..hehe.. jom la reramai like ^_^ *demm.. tak malu ajak orang like page sendiri.. -_-" *

dan beliau pun dah susunkan widget di sidebar saya.:)

ok,jadi,sesiapa nak template,header, atau banner, jom buat tempahan pada CIK SYAHRIDZEAH!! bakal mahasiswi jugak, sama la kita! tapi beliau di UMS, saya USM,.. good luck in your life dear!:D

KLIK SINI UNTUK TEMPAHAN:)
MURAH-MURAH!!


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

4 ulasan:

  1. ehehh:) comel gila kot header. yg doodle tu pon kiut je hihi

    BalasPadam
  2. @bunbun hehe..thanks cik bunbun:) kena trima kasih kat tukang buat tu la..hihi

    BalasPadam
  3. hehe comelnye doodle kat header tu...:)

    BalasPadam
  4. @♥CIK IERA♥ hehe..tukang buat pandai pilih design:)

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...