Khamis, 11 Ogos 2011

TERPIKAT DENGAN TOTE BOUTIQUE. ADA SALES!!

assalamualaikum... hari tu da review blogshop for dress.. hari ni nak cerita sikit tentang blogshop yang satu ini. TOTE BOUTIQUE!! tuan empunya,KAK AS sedang mengadakan sales sempena Aidilfitri tahun ni. barangannya? halamak,as a girl, tipu la kalau tak suka!

ini sempena Aidilfitri.

antara kelebihan yang saya nampak pada blogshop ini.
1- harga berpatutan. (sebab kebanyakan orang tengok harga dulu,baru beli)

2-design setiap barangan yang dihasilkan sangat kemas.sebab tak semua barangan handmade dihasilkan dengan begitu kemas.bukti?

iphone case
jewelery pouch
see!
3-bertepatan dengan selera pembeli:)

4-banyak pilihan, korang boleh cari bag,dompet,coin purse, wallet kecik besor, hard disk casing, dan kegemaran saya, laptop sleeve!! (tunggu masa je nak beli..hehe )



jatuh cinta:)

so,selamat bershopping sempena Aidilfitri:) TERJAH SINI!!!

p/s:rasa macam nak letak sume pic barang yang comel2 tu.. nak pegang betul2 tak boleh.. huhu


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...