Sabtu, 30 Julai 2011

BUKA AKAUN BANK DAPAT HANDPHONE!

assalamualaikum... semalam ke bandar untuk buka akaun bank bagi kegunaan pembayaran yuran universiti..hadui,macam-macam yang perlu di'setel'kan sebelum melangkah ke pintu pagar USM Penang 6/9 ni..

lepas ambil kad,try tanya abang tu(akautan sebenarnya) tentang pembayaran secara online,dia kata perlu setting melalui handphone.so,hulurlah handphone saya..tiba-tiba dia cakap

'dik,phone ni tak boleh setting la..ada masalah kot dengan phone ni..'

aigoo...dah la nak cepat ni..lepas pujuk dia try setting lagi sekali,pun tak boleh...rasa nak hentuk kepala kat kaunter tu..

'ermm..takpe la cik,lain kali la setting' *hampa*

lepas terangkan pada ayah,ayah ajak tukar phone.haish~ segan la..just sebab akaun bank,nak tukar phone pulak..(tapi memang phone tu dah rosak pun..hihihi)usha punya usha.. akhirnya,wujudlah SI MANIS ni di tanganku!!!


SAMSUNG WAVE575

thanks a lot to my lovely dad and mom!!memang impian nak miliki phone macam ni,even orang lain dah ada yang lagi canggih,tapi ini pun dah cukup bersyukur alhamdulillah.. lepas ni wawa tak mintak apa-apa dah!! hehehe...

Link
pic daripada ALONG
cute little girl!

mood:semakin bersemangat nak belajar bersungguh2..balas jasa mak ayah! (penuh wawasan tu cara taip..huhu)
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

6 ulasan:

  1. hp baru tu...terus semangat nk belajar...bagus2...

    BalasPadam
  2. msti hepi kan..
    dan smgt nak blaja mcm mmbuak-buak..hehe

    BalasPadam
  3. misz zue:hehe..rezeki..alhamdulillah.. lepas ni xleh men2 da blaja:)

    BalasPadam
  4. syuhada:btol..btol..btol!!(upin ipin)

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...