Khamis, 19 Januari 2012

SERIUS COMEL 'DIORANG' NIH!

hujan masih tak berhenti di bumi Pahang ini. harap-harap tak sampai banjir. ok,membosankan diri di facebook dan terjumpa ini...




tak tahu kenapa tapi suka gambar ni. comel kan?kan?kan? even tahu ni mesti edit.. ok,itu je nak cerita. mood update blog betul-betul ke laut!!!!

p/s: sangat teruja dapat berbicara di alam maya dengan seseorang yang sangat menarik hati ini. tapi sekarang dah sepi. malu pulak nak tegur dia kembali.ye lah,siapalah diri ini.... tapi satu ayat sahaja, walaupun tahu mungkin dia tak akan baca post ini.  Tuhan,jagalah hati hamba-Mu ini...

"awak,saya tertarik dengan awak kerana hati yang telah awak berikan pada agama awak"

  dulu banyak bercerita dengannya tentang....... hamster:)


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

4 ulasan:

  1. woott..woott..siapakah itu??jeng..jeng..jeng..

    BalasPadam
  2. monyet!! kikiki =)
    ehem ehem.. hati2 dgn kata2 manis.. lelaki yg baik bila dia suka pada seorang perempuan dia akan tunjukkan pada tindakan, bukan pekataan. =)

    BalasPadam
    Balasan
    1. ehemm..ehem.. trima kasih syukri:)
      hehe..tp msalahnya dia x ckp atau x tunjuk pn dia suka kat saya..
      as a muslim,kita cuma mengharapkan yang terbaik utk jadi teman hidup kita insyaAllah. tp rasanya sya kne byk perbaiki diri dulu sblm harapkn yang terbaik.. :)

      Padam
  3. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...