Jumaat, 13 Januari 2012

EXAM TAMAT.TANGAN LEGA, TAPI HATI??

Alhamdulillah... semuanya berjalan dengan lancar dan hari ini hari last exam. syukur Ya Allah, Kau permudahkan segalanya. serius sangat lega bila melangkah keluar dari dewan exam. macam-macam ekspresi muka dapat dilihat. diri ini hanya mampu senyum saja...

so,menghitung hari untuk pulang ke rumah. tinggalkan buat sementara waktu universiti tercinta ni. 2 minggu je pun coz banyak kerja yang perlu diselesaikan untuk aktiviti semester depan . orang lain 4 minggu.. tapi its ok sebab dengan kerelaan hati. mak selalu pesan tentang ikhlas,kalau kita ikhlas, ganjarannya lebih baik daripada yang kita sangkakan.. insyaAllah.. mestilah ingat pesan tu sebab situasinya macam ni

aduh!! mak,kena pisau!
haaa! tak ikhlas la tu!
mana ada... :(
tau takut..kalau ikhlas, Tuhan akan mudahkan kerja tu.. banyak ganjarannya.. paham? (tengok tangan yang cedera)
hurmm.. ye la,paham... ikhlas..ikhlas...ikhlas... :)

so,barang-barang dah kemas.. hanya menunggu masa je.. to my lovely roomate.. ARYIANA! jangan nakal-nakal tau nanti.. ko mesti rindu nak denda aku lagi kan.. pastu nanti ko rindu nak dengar aku menyanyi lagi kan.. pastu nanti ko mesti rindu nak gelakkan aku kan... waaa!!! sebenarnya aku yang akan rindu ko nanti!!

untuk jiran-jiranku, MIRA dan IQA, tengoklah lagi 4 minggu,mesti korang terseksa tiada aku di sisi korang... hahaha.. aku suka!



p/s:banyaknya barang nak bawak baik! kenapa kena kosongkan bilik!!!

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

1 ulasan:

  1. ayat ko touching wawa..ko yg denda dr sndr..hahaa
    tw ko nt rindu aku yg comey!!
    sdh ni... :-(

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...