Selasa, 24 Januari 2012

2ND POST: PERJALANAN

hari ini nak sambung segmen REVIEW POST yang terdahulu. lama betul tinggal segmen ni,begitu jugak segmen-segmen yang lain.. tak istiqamah langsung! haish~
Link
so,this is my second post>>> CLICK!

cerita tentang Sekolah Menengah Kebangsaan Agama Pahang(SMKAP). destinasi yang sangat dirindui sampai sekarang. siapa yang pernah menuntut di sini pasti tahu apa keistimewaannya:)
sangat banyak episod suka dan duka di sini. 5 tahun tu! meh nak upload sikit gambar kenangan di SMKAP.


2005.. cepatnya masa berlalu...


lawatan Pengawas Pusat Sumber ke Muzium Sungai Lembing.


ni lepas merentas desa(kalau tak silap la)


2008.. rindu betul Perpustakaan Ibnu Batuta!


sukan tahunan 2008!
serius sangat suka combination warna baju rumah2 sukan!


dia selalu ada.. selalu:)


jamuan kelas 5 Al-Khawarizmi


form 5!


form 5! tak nampak muka tapi still boleh kenal.. :)


gambar terakhir di SMKAP.

masa zaman sekolah tak banyak sangat gambar.. maklumlah, gangguan teknologi.. hehe.. ni je yang ada dalam simpanan..

insyaAllah kalau ada masa,teringin sangat nak kembali ke SMKAP. rindu kawan-kawan lama, cikgu-cikgu... teringat kata-kata Teacher Azlin, "awak akan tahu macam mana susahnya untuk bergelar guru" ya teacher.. saya sedang melaluinya. dan saya tak akan pernah jemu untuk melalui semua itu:)

p/s:Syukri! dah jadi second top commentator di blog nih selepas Ibnushukran! thanks a lot!Syukran Jazilan!! :D

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

4 ulasan:

  1. OMG ! Missed SMKAP deep deep !

    Salam Kunjungan Balas :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. rindu SMKAP jugak.. gudang ilmu kita semua:)

      Padam
  2. berapa umur kamu sekarang sister? pic dr kecik tu.. =)
    hargailah saki-baki usia yang tinggal(saja spoil mood tuan blog) heh~..

    # eh syukri tu merujuk kpd saya kah? =)

    BalasPadam
  3. sekarang dah tua dah... 2012 ni 22 dah pun..huhu
    hahah..mmg dah spoil dah pn.. apapun,terima kasih ye:)

    *yup!itu kamu... terima kasih lg sekali!!! :D

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...