Sabtu, 7 Januari 2012

JALAN-JALAN BERSAMA DIA DAN DIA

mengambil sedikit masa terluang untuk menghabiskan masa dengan ALONG dan KAK FARAH.. hehehe.. sangat seronok, hilang sikit stress nak final exam ni. tak dapat nak ajak kawan2 kanak-kanak chipsmore tu sebab along segan katanya... hahaha.. maafkan aku sahabat2ku.. nanti kita pergi ramai-ramai ye dears:)


akhirnya dapat jugak luangkan masa yang panjang dengan kak farah..


sori along,terpaksa suruh along pegang beg Upin Ipin..
salah beli la! huhu..


*gambar hiasan*
dilaporkan ada yang hilang jari lepas buat fish spa..
kikiki... jangan risau ye along,kak farah..
kaki wawa elok dah.. biasa la, kaki mengada sikit..







the awesome one!
KAK FARAH!!
weewwiiittt~

terima kasih insan-insan kesayanganku.. sebab hilangkan stress nak final exam.. hilangkan rasa sedih dengan result carrymark geografi.. hilangkan kempunan nak rasa blackpepper:) hilangkan kempunan jugak nak picit-picit semua teddy bear gebu kat Quensbay tu.. sampai terjerit "its so fluffy,i'm gonna die!!"


:)

TERIMA KASIH SANGAT!!!

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

1 ulasan:

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...