Ahad, 26 Jun 2011

PROSES PERTUKARAN TEMPLATE SEDANG DIJALANKAN

aduhai.. agak Jaaykaayy(jiwa kacau) bila blog buat hal..selama ni elok je,ni ntah apa masalah, merajuk sana sini,buat sepah widget la,hilangkan post la..nak kata problem kat Blogger,orang lain punya elok je..lepas dikaji,baru la tau,masalah template/layout..

geram betul la,ni memang tak best bro..penat didik supaya jadi blog yang baik,pastu mengada buat hal pulak..takpe,takpe,tengok la nanti..

sekarang saya dalam pencarian mencari template yang lebih sesuai.. sesiapa ada cadangan,sudi tak beri pendapat..saya dah penat mencari.. :(


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

2 ulasan:

  1. penat kan bila blog wat hal...nak edit segala bagai..take time lagi...

    BalasPadam
  2. huh ingat gambar owg xcdent tadi..hehe

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...