Ahad, 5 Jun 2011

INGAT LAGI TAK LAGU CINTA SAMBAL BELACAN? :)

assalamualaikum.. tengah duduk sorang-sorang depan rumah,tiba-tiba teringat lagu ni.. korang ingat lagi?zaman dulu-dulu selalu la jugak jadi siulan,tapi sekarang rasanya dah kurang.. jom layan kejap:)



haaa..bagi lirik skit..

cinta itu boleh diumpamakan
bagai makan sambal belacan,
walau pedas,
hingga mengalir air mata,
namun tetap dimakan jua..


simple tapi penuh maksud..kan?:)

psstt..yang belakang-belakang aku tak tau,sape leh sambung??


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

7 ulasan:

  1. wawa, kak farah baru je sebut aritu kat housmet tapi tade sape tahu huhu~

    BalasPadam
  2. As Salam,

    ingat giler ngan lagu ni..haha~

    BalasPadam
  3. sambal belacan memang sedap di makan..
    haha tapi kalau bab cinta ni tak pandai nak komen haha

    BalasPadam
  4. kak farah:hehehe..cm ada chemistry kan kite..hikhik~;D

    BalasPadam
  5. wyna:lagu ni simple tapi best kan?

    BalasPadam
  6. hazwan:hehe..sentiasa sedap dimakan..
    nnt akan sampai masa utk nak komen..hehe

    BalasPadam
  7. nih lirik lagu asalnyer

    ALLEYCATS CINTA ITU

    kalau anda suka makan ikan parang
    bila makan haruslah berhati2
    takut kalau tersengkang tulangnya
    hoho... takut kalau tersengkang tulangnya

    kalau anda suka bermain dgn cinta
    jaga2 jgn sampai hati luka
    kerana cinta byk godaanya
    hati2 jangan sampai terluka

    cinta itu boleh diumpamakan bagai
    makan sambal belacan
    walau pedas hingga mengalir air mata
    masih mau dimakan jua

    cinta jangan dibuat macam goreng pisang
    sungguh enak bila makan panas2
    bila ia sejuk jadi kurang enak
    hohoho.. sudah hilang sedapnya

    just kongsi huhu..

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...