Isnin, 20 Jun 2011

[GAMBAR]VANDALISME MELAMPAU DI TANDAS!

kadang-kadang kan,sestengah manusia sentiasa mencari sesuatu kelainan..kan?

dulu time sekolah saya ada jugak berlaku vandalisme2 ni,tapi setakat tulisan kecik2 tu je la.. tapi kalau dah macam kat bawah ni,ni dah kira melampau..











p/s:terlebih kreatif ke?

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

5 ulasan:

  1. bagus la dorang ni mncurahkan bakat di tempat macam tu.. hehe.. berbakat tp kurang diketengahkan..

    BalasPadam
  2. tu dia aih..
    sampai tak nampak dinding..
    gambar last sekali tu nampak cantik pulak..
    heheh

    BalasPadam
  3. ibnushukran:haha..tu nmanya da x nyempat2 nak mencurahkan bakat..

    BalasPadam
  4. diana:yg last tu mcm pkar dekorasi lak yg buat kan?cntik..huhu

    BalasPadam
  5. eheh..baru enjoy masuk toilet.. :)

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...