Isnin, 27 Disember 2010

~PerTEmUAn pERtAmA~


wah,wah..
kali ni nampak cam jiwang kan..
xpe..
cuma nak mencatatkan
sesuatu yang cukup penting
yang telah berlaku sepanjang hidup seorang sahabat aku..

weh,kau suruh aku buat post pasal ko kan?
hahaha..
baiklah!
hajat tuan hamba akan aku tunaikan
(macam jin dalam lampu ajaib la plak)

24/12/2010
kau beritahu aku
yang kau telah bertemu dengan kekasih hati kau
ok,fine..
apa?itu kali pertama korang jumpa??!!
hahaha..ajaib..
tak apa..
cinta memang macam tu..
ha?!
10 minit je?
hekeleh..
tak apa lagi..
masih tetap bermakna bagi korang kan..
anyway,aku doakan korang tetap kekal
WALAUPUN KORANG BERJAUHAN..
weewwwiiittt..
agak advance la ceritera cinta diorang..
walaweh!
tak apa..
yang penting
"boleh pandang-pandang.
jangan pegang-pegang,
duduk regang-regang..
hahaha"

apapun..aku rasa lagu ni sesuai dengan korang..

Sheila On 7-Hari Bersamanya

Hati ini tlah terganti, tapi tak ku hindari
Tibalah saat ini ku bertemu dengannya
Jantungku berdegup cepat
Kaki bergetar hebat
Pantaskah aku ulangi merusak harinya

Mohon Tuhan untuk kali ini saja

Beri aku kekuatan untuk menatap matanya
Mohon Tuhan untuk kali ini saja
Lancarkanlah hariku
Hariku bersamanya
Kau tahu betapa aku lemah dihadapannya
Kau tahu betapa lama aku mendambakannya


aku rasa nak gelak bila kau cakap
"aku tak nak jumpa dia,
tunggu 5 tahun lagi la..
malu laa.."
hoit saudari!
kau rasa 5 tahun nanti
kau masih dengan dia lagi ke??
hihihi..
dia memang kawan aku
yang takkan pernah berubah
hope you always happy my dear:)







terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...