Jumaat, 1 Jun 2012

AWAK, SAYA TAKKAN LUPAKAN AWAK!

Assalamualaikum.. baiklah. rasanya sudah tiba masa untuk memulakan gerak kerja yang telah diamanahkan. walaupun event akan berlangsung lama lagi, tapi tak salah kalau start awal, right? :)
sekarang ini, di mana saja bergerak,as a leader, dalam otak adalah peniaga..peniaga..peniaga.. mesti cari peniaga seramai mungkin! chaiyok AJK Peniaga!! *ehem! exam jangan lupa!*

dalam meeting last untuk MPD Saujana sem ini, sedih nak meninggalkan insan-insan penuh usaha yang lahir dalam MPDS. mungkin kami dah tak lagi dapat berkumpul ramai-ramai macam selalu. harap kenangan kita satu keluarga MPDS takkan dilupakan :) untuk awak, dan awak, dan awak, awak semua, saya takkan lupakan awak!! (saje nak ulang tajuk post..pftt! takde point gila!)

kami bangga dengan delegasi kami!
WE ARE FAMILY!!

style Saujana!
our dearest YDP:)
Along, pinjam pic ye..hehe
Exco Prikhas
satu dalam seribu:)
terima kasih atas gelak tawa, gurau senda, penat lelah kita bersama.

p/s: kepada MT-MT yang akan naik sidang hadapan, jaga Saujana baik-baik ye ^_^

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

2 ulasan:

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...