Khamis, 31 Mei 2012

S.E.O.R.A.N.G

Assalamualaikum. akhirnya, jiran bilik sebelah semua dah balik, roomate kesayangan pun dah balik, hanya dapat hantar dia sampai kat tangga je. haish, penat je nyanyi lagu banyak-banyak masa dia bersiap, still tak memberi kesan apa-apa kat dia. dia tetap nak balik jugak. *kau ingat suara kau boleh batalkan tiket yang harga dekat RM60 tu? pfftt!! *

Maka, bersendirian aku kat sini sepanjang study week. mujur stok makanan masih ada.bagus! hati, sabar ye.. rasanya aku lagi sanggup kot tahan sabar cedok cebisan maggi yang terakhir dalam mangkuk (susah weh!) daripada duduk sorang-sorang macam ni. T_T.


p/s: meeting, kem, study, EXAM! go fadwa!! >_<

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

1 ulasan:

  1. alaahai, kesian duduk sorang sorang. takpe, study sensorang kadang kadang boleh cepat masuk. hee :)

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...