Isnin, 11 Jun 2012

AMBIL SEDIKIT MASA UNTUK ITU DAN INI

ambil sedikit masa untuk update blog yang sudah dianaktirikan,
ambil sedikit masa call mak dan ayah.. dan mesti sentap bila adik-adik dan Along yang angkat..kenapa diorang dah ada kat rumah!!! jeles!!!
ambil sedikit masa untuk habiskan stok makanan (walaupun aku lagi sebulan kat sini, dan orang lain hanya tinggal lagi 2 minggu..)
ambil sedikit masa untuk bermanja dengan printer, print dan photostat nota-nota.. (ink, bertahan ye sayang)
ambil sedikit masa download dan tengok upin ipin petang-petang.. berehat sebentar (mak cakap tak elok baca buku petang-petang..heee ^_^ )
ambil sedikit masa buat air teh, cicah dengan biskut sayur.. oh,indahnya dunia~~~
ambil sedikit masa berbual dengan roomate dan jiran-jiran..
ambil sedikit masa lepaskan kerinduan tatap gambar-gambar anak-anak yatim kat Balik Pulau. (Ya Allah, betapa besarnya rindu ini pada mereka!! adik, akak rindu!!! :( )
ambil sedikit masa kumpul kekuatan untuk meyakinkan diri yang boleh jawab Sejarah. (sayang Sejarah, sayang Sejarah, sayang Sejarah, sayang Sejarah)
dan..
masa yang selebihnya diharapkan dapat dihabiskan bersama buku-buku,nota-nota, dan ibadah kepada-Nya InsyaAllah..

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...