Ahad, 28 Mac 2010

~ATtentIOn plEasE!!!~

aku rasa cam nak marah orang hari nie..aku tau la aku dah wat ko sedih,tapi masalahnyer ko x sedar ke pe ko da wat kat aku selama ni ha??!!aku sabar je tau x...dah berapa banyak air mata mahal aku nie kuar sebab ko..ea la kan,ko cakap,ko wat sume tu ada sebabnyer..peduli apa aku ngan sebab ko tue!!yang penting sekarang nie antara aku ngan ko..jangan nak libatkan orang lain ok!

ko nak marah aku sebab aku dah tak leh nak terima ko lagi kan??nak marah,marah ah!ko call aku,ko cakap pe yang ko nak cakap..aku paling tak suka bila aku wat sesuatu,ada orang lain yang wat aku rasa serba salah ngan tindakan aku..ok,fine!mungkin ko akan cakap "wawa,awk akan menyesal ngan apa yag awk da wat sekarang.." hadoii aii!!!! xleh blah la aku ngan sume nie...ikot ko la nk cakap aku bukan macam yang ko kenal dulu ke,aku dah berubah ke,pe ke..mulut ko,aku tak leh nak jage...dulu mungkin boleh,tapi tak sekarang...

thanks untuk semua yang berlaku selama nie..memang susah aku nak lupakan ko,sebab aku tau aku takkan lupakan ko..it's up to u kalo ko nak lupakan aku..who care?? cuma satu yang aku nak ko ingat...fikir balik tentang apa yang ko dah wat sebelum nie..mungkin aku akan rasa satu kehilangan yang besar(untuk pengetahuan ko,walaupun ko tak pernah mengakuinya),tapi kau wat sume nie untuk aku dan jugak untuk ko..and..aku ingat satu perkataan ko kat aku..TUKANG BELIT!! hahaha...k,fine!aku memang tukang belit...aku rasa aku dah bagitau sume yang aku rasa kat ko,tak tau la orang yang bijak macam ko masih tak faham..jadi ko kata aku tukang belit, whats your problem??!!

untuk pengetahun ko,banyak perbuatan,perkataan ko yang dah wat aku rasa cam nak baling batu kat ko..tapi aku alihkan jugak sasaran aku daripada ko.sebab aku sayangkan ko,TAPI MASALAHNYER KO TAK PERNAH SEDAR SUME TUE!! bila ko cakap camtue,aku terdiam,bermakna aku dah amik perkataan tue masuk dalam ati aku secara ganas dan mengguris perasaan,tapi ko just..eh,sori...hehehehe

selama ngan ko memang aku seronok sangat..ko banyak bantu aku untuk bangkit balik,terima kasih banyak2..walau tak siapa pun tahu tapi aku bahagia..thats my privacy,right? aku akui sume yang ko wat..tapi aku tak jangka akan jadi cm nie..sumpah aku tak pernah terfikir!

aku dah cuba banyak kali untuk bagi ko peluang,banyak kali sangat,sampai aku rasa ruang peluang yang aku bagi kat ko dah berlebih2..dah capai tahap maksimum..tapi sume tue tak jugak mendatangkan sesuatu yang positif untuk kita...

aku tau ko akan baca jugak entry aku nie...and lepas nie ko mesti amik phone ko and msg(marah2,hina2,kutuk2)aku..aku tunggu msg dr ko..or lebih advance lg kalo ko call aku terus!! wooo..tak sabar nak berterus terang ngan ko...

wat masa nie,aku masih berlembut dengan ko,and cuba jadi kawan ko yang baik..sebab jauh dalam hati kau nie aku still take care pasal ko..mungkin sebab ada lagi cebisan2 kasih sayang..

so,at the end...kita teruskan je lah hidup kita..aku cuma dapat doakan kejayaan ko sebab aku tau ko seorang yang takkan berputus asa walau pe pun jadi kat ko..tue salah satu sebab kenapa aku perlukan ko satu ketika dulu untuk bantu aku bangun dari jatuh...aku dah kenal ko lama.. aku tau perangai ko..aku harap ko bersyukur dengan apa yang ko ada sekarang..family,education, future ko yang bakal cerah as a doctor,and anything more..

kalo satu hari nanti aku jumpa ko balik bersama kejayaan ko,aku takkan menyesal mengenali ko..mungkin jugak aku akan bangga dengan sume tue..seseorang yang aku sayang dah capai cita2nya..

oh ye,mungkin lpas baca entry nie jugak ko akan wat muke sambil berkata dalam hati "blah la ko wawa..cakap je lebat,tapi..kosong!" aku tau,aku tau..k,fine..thats the end of our story(huii,cam lagu Yuna)..

p/s:entry nie panjang sebab aku tengah marah and aku tak tau nak marah sape..thanks a lot my dear blog..aku dah kembali tenang..




terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...