Sabtu, 3 April 2010

~RasE cm Nak CEpatKan mASA~


tetiba aku rasa tak sabar nak exam STPM..waaa..cepat laa..aku takut aku hilang fokus..exam baru nie,pointer aku naik skit,alhamdulillah...bukan senang tau tak..aku kena berusaha lagi,...aku kena dapatkan strategi camne nak score setiap subjek yang aku amik..bukan nya banyak,4 je..tapi yang 4 tue la yang akan tentukan masa depan aku...aku nak berjaya macam orang len gak..nak rasa kehidupan kat U jugak..x aci laa orang len je yang rasa..kan? so,aku mesti bangun,bangun,bangun!!!! setakat nie sume berjalan lancar..aku tak nak tangguhkan pe yang aku tak faham,lantak mulut orang nak cakap apa,walaupun aku sedikit terkilan dengan mulut2 manusia nie,tapi aku peduli apa!!aku yang nak berjaya,bukan korang!! I NEED MY OWN LIFE!!SO,LET ME GO!!

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...