Isnin, 9 Julai 2012

LUKISAN TERBAIK DI TUBUH BADAN MANUSIA [GAMBAR]

assalamualaikum... kata orang, seni bukan sahaja di kertas kosong mahupun di canvas, ia ada di mana-mana, hanya menunggu masa untuk diinteprestasikan :) ini sekadar lukisan, bukan tatu ye.. kena ingat tu...
Daripada Ibnu Mas’ud r.a katanya, sabda Rasulullah s.a.w : Allah melaknat sesiapa yang membuat tatu dan yang meminta dibuat tatu, yang mencukur alis, yang menjarangkan gigi untuk kecantikan, yang mengubah ciptaan Allah.

pernah perasan tak macam mana gigi anjing? pernah??
yang ni comel.. lidahnya ngakk ada sih!
ready to eat!!
auwwmmmm.garang.. garang..
siap dengan background lagi.. cantik..
teringat cerita FINDING NEMO! sape tak tengok lagi, baik download sekarang :)
errr... no komen..
yang mana korang paling suka??? kreatif right :)
p/s: mood nak balik kampung dah tak tertahan lagi. cepatlah hari-hari berlalu!!!
entry sebelum ini:

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...