Rabu, 4 Julai 2012

BANYAK KALI TONTON TOY STORY 3 PUN BOLEH MENANGIS LAGI

assalamualaikum.. tidur lewat sebaik sahaja berjaya mendapatkan filem animasi Toy Story 3. ya, filem ini memang dah berkurun lamanya, dan dah tonton banyak kali. tapi tetap rasa nak tonton lagi sebab dah lama tak tonton. Thanks to my dear Diyana kerana berbesar hati memberikan filem ini. dulu pernah review filem ini, KLIK SINI!! so, nak review lagi. tak kira!! jangan buat muka pelik!
filem ini mengisahkan kehidupan sekumpulan barang mainan yang telah dilupakan oleh tuannya, dan mereka dalam usaha untuk mencari pengganti tuan yang baru tanpa menyedari bahawa tuan lama mereka masih menyayangi mereka. wuhuuu~ sangat smart cerita ini sebab penuh dengan rancangan melepaskan diri yang awesome!
jadi, kenapa boleh menangis tonton cerita ini? yaa.. kasih sayang mainan-mainan itu terhadap tuan mereka. sedih pula bila teringatkan Bobo dan Coco yang ada dalam kotak, dalam stor sekarang. lagi satu! animasi filem ini memang cantik. dan memang teruja dengan sebarang filem terbitan PIXAR! pixar, anda menyinari duniaku!! wuhuuu~~ baiklah, jom lihat sedikit babak-babak dalam filem cute ini. cantik sangat 3D dia.. lagi satu, Andy (baju biru) tu handsome!! :D
p/s: buat orang yang dah tahu diri ini memang suka kartun animasi, mohon faham ye :) thanks.. hehe
entry sebelum ini:

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

10 ulasan:

  1. memang sedih part last2 tuh..: hurmm

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul..betul... rindu pulak mainan lama2 tu..

      Padam
  2. aha..memang seronok tengok citer2 animasi cmni..
    pape pon cite ni memang terbaik.. :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. betul..betul.betul..hope PIXSR keluarkan lagi cerita2 yg ada nilai2 baik mcm ni :)

      Padam
  3. dah lama cerita nie..
    memang best...

    BalasPadam
    Balasan
    1. aah..betul,dah lama..tp still best

      Padam
  4. Balasan
    1. xpe dear, nnt boeh cari..kalau jumpa, terus tgk tau :)

      Padam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...