Ahad, 16 Disember 2012

ST JOHN DAN JANJI DITEPATI PM ITU

salam Ahad yang indah. disebabkan hari ini hari Ahad, jadi hari ini hari menyambung post yang tergantung sebelum ini. (ok, tak ada kena mengena bukan? diam!)  
mengimbas post sebelum ini. tentang ST JOHN KESAYANGAN < klik-klik sini! teruja bangat sih dapat naik Ambulans. dan nak ambil gambar di sisi Ambulans tu, tapi gagal. :(  jadi upload gambar bas St John je la bersama sahabat-sahabat seperjuangan. rasanya jika tiada mereka, makin hambar kehidupan dalam St John ini. terima kasih for still staying in this arena. bakal ADO semua nih! hahaha...
kemudian! beralih pula kita ke post tentang JANJI DITEPATI PM!
berjanji nak upload gambar khemah besar gedabak tu. tapi sayang, masa nak ambil tu, mereka dah turunkannya usai event tu berakhir. hanya khemah-khemah kecil yang tinggal. see!
macam kat padang Arafah kan? 
jadi, rasanya dah tiada post yang tergantung. ada lagi tak? ceh, tanya macam korang pembaca setia blog ni pulak kan.. hiiii~ malu sendiri. fine! thanks for being here. 
p/s: cepat study week, nak pulang ke rumah!!
post sebelum ini:

AARON AZIZ SANGAT KAU!


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

1 ulasan:

  1. diorang kata bukan main bising lagi hari JJD. selamat dah lari balik rumah haha

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...