Sabtu, 15 Disember 2012

AARON AZIZ SANGAT KAU!

Salam semua :) sedikit cebisan cerita sepanjang minggu lepas. assignment dan projek datang silih berganti walaupun tarikh study week semakin hampir. tak sempat nak bernafas nih.. chewah..  minggu lepas selesai sudah persembahan untuk paper Teknik-teknik dalam Geografi (HGT222). jangan pelik kenapa paper geografi pun kena buat persembahan lakonan la bagai. sebab asal beritahu ada projek lakonan, orang akan tanya, "geografi pun ada lakonan?!" helloooooo... ingat school seni je ke ada lakonan.. kami pun ada :) 
so, sedikit pencerahan mengenai persembahan yang perlu dilakukan. kami perlu membuat persembahan dengan menggunakan alat-alat mengukur dalam geografi macam pancang palang, pita ukur, dan seterusnya seterusnya seterusnya. so, kumpulan kami, Beutiligent (hikhikhik~) memilih sketsa cinta yang bertajuk "Aaron Aziz Sangat Kau!" yup, itu tajuknya. any question?? Alhamdulillah semuanya berjalan lancar. :) so, zoom in picture!!
Beutiligent!
Azzahra
Kucar Lanar
Raa Raa Root
Generasiku
MyTuah
All of us :)
Thanks to DR JABIL!!
baiklah, sekarang masa untuk kami sahaja!
ohyeah!!
p/s: tajuk tak boleh blah.. 

JOM JELAJAH TURKI SEHARI!


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...