Isnin, 3 Disember 2012

CABARAN SEMINGGU BERSAMA BLOG

lantaran kesibukan yang melanda sejak awal semester lagi, blog ni sering diabaikan. bukan sering, tapi telah diabaikan. kalau suami isteri ni, dah bergaduh besar dah. mujur hanya sahabat di alam maya, pandai menjaga perasaannya.. huhuhu... 
baiklah, bermula dari saat post ini dipublish, cabaran bermula! setiap hari akan ada post walau sesibuk manapun anda! hiyargghh gambate!! sesiapa nak sahut cabaran yang sama, silakan.. silakan.. luas sungguh tangan ini menerima.. ia dimulakan dengan jangka masam seminggu, kalau ada improvement, kita top up lagi naa... 
ok! hari ini nak berkongsi pengalaman naik ambulans. hiks~ segan, macam jakun pun ada jugak kan. alaa.. bukan semua orang boleh merasa naik ambulans tau. naik sebagai pesakit mungkin ramai. tapi! naik as a FIRST AIDER, maybe tak seramai mana bukan? yaaa.... walaupun hanya sekadar simulasi kes, keterujaannya usah dikata. duduk dalam tu, berpakaian St John Ambulance USM, bersarung tangan getah, bila siren dibunyikan, ambulans bergerak ke tempat kes, sangat excited!!!!!!! (ok, jangan buat muka, hanya seorang insan yang terlebih teruja, itu sahaja) anyway, its my new experience, just accept it because maybe you will never get the experience again in your life :)
sedikit sisipan sepanjang berada di St John Ambulance USM.gambar simulasi semalam tak keluar lagi. nanti kita tengok ye.. haaaa dah ada dah point untuk post seterusnya. hihihi..


p/s: setiap yang ditakdirkan untuk kita itu ada baiknya. redha itu lebih baik bukan? :)
post sebelum ini:

KEMANISAN SEJENAK DI CHINTA MANIS



terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...