Jumaat, 7 Disember 2012

JELAJAH JANJI DITEPATI KINI DI PENANG

gila betul! cabaran seminggu bersama blog gagal! memalukan.. aduh. memang sudah kalah dengan kesibukan dunia. semoga masih ada masa untuk urusan akhirat. mana taknya, dalam satu malam, ada 3 meeting yang perlu dihadiri. PM pun tak sesibuk ini gamaknya. bercakap tentang PM, jemputlah semua datng ke Padang Kawad USM Penang pada 8 Disember 2012 (Sabtu) untuk sama-sama memeriahkan program Jelajah Janji Ditepati. kini berada di Penang!!! ayuh!! walaupun tak bermula lagi, tapi melihat kepada persiapannya, mungkin akan meriah. khemah dia..besar ya amat! tak pernah lagi khemah besar tu didirikan di USM. nanti i upload pic ye. 
lagipun, semua pelajar USM dijemput turun pada hari kejadian. kepada yang bertuah, akan disediakan baju tshirt free. tak tahu la, tapi budak-budak USM ni memang seronok kalau cakap ada tshirt free disediakan. serius! so, jom la ramai-ramai turun naa... 
Tapi rasanya tak dapat turun, sebab ada komitmen lain. its ok, sambut PM dari jauh je la :)
post sebelum ini:

ITU BUKAN BEBANANKU


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

2 ulasan:

  1. kak wawa, ni kirah. mantopp la blog kak wawa..sy google janji ditepati, naik teros blog ni.... :)hehe

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...