Isnin, 29 November 2010

~nAPe bAGi akU,Weh??!!~


minggu ni aku slalu la gak dngar radio
(radio kat phone jek..huhu..)
kalo korang ni kipas susah mati(ayat Gempak) hot FM,
mst korng tau pasal konsert Twisties Bingit!!
kan?kan?
aku pun ada la dngr gak..
dengar gitu je la..

tetibe..
17.29..
tweet..tweet..smssss..
RM0.00 Tahniah!Anda telah menang pas VIP ke
Konsert Twisties Bingit!Code......
(ne leh bgtau,aku ni kdekot orngnye)
Tunjukkan SMS ini di pintu masuk..
`
hohoho..
aku x tau pun dapat,
aku men masuk je contest tue..
aritu dpt ringtone dia,tapi xleh bukak..
chis!!
membazir 30 sen aku tau x..
nape x ddpt adiah duit tu??
kedekot la penaja bnde alah nie..
mst bagi kat sorang je..KEDEKOT!!
(dari jauh penaja tu sound aku,
hoit,ko ingt aku ni kaya bebenor ke??!!)
huhuhu..
aku nk makan Twisties je..

hmm..anyway,aku x pegi pun..
ingat incik ayah nk bagi ke aku gi tmpat cmtu,aku pn xnk..
exam maa..

so,sape yg nk gi,leh bgtau aku,nnt aku bagi msg tue
(eh,boleh ke cmtue?????)
xpe,layan je..kuang..kuang..
aku x kedekot ok!diulang,x kedekot..
sharing is caring..wah!

bila orng nk jmput aku jadi tetamu VIP tengok konsert
Maher Zain??
yg ni baru la aku xcited nk gi..


hahaha..
apepun,semoga berjalan lancar la konsert 2
tanpa aku sebagai tetamu VIP nya..
hahaha..perasan!!

p/s:jom ikot aku sebut TWISTIES BINGIT!!
(ikot intonasi dia tau!)


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...