Isnin, 29 November 2010

~aWArd uNTuk aNDa!!~

okeh sume..
jgn perasan ye..
bukan untuk anda..
tapi untuk incik waffle!
kenape??
hish,sibuk la korang..
sebab incik ini ialah follower saya yg ke-90!
ok,tepuk tangan!!
(weh,tepuk la,tau la korng da ramai follower sampai beratus2..
jgn nk wat belagak,takabur,riak,bongkak,kerek n lain2 sifat mazmunah kat sni..)

selalu orng wat award utk follower ke 100,ke-1000..
tapi aku nk wat len skit la kali ni..
asyik nk ikot orng je..
huhuhu..
actually,aku rasa incik ini kawan abg aku..
sebab?
first:aku jmpe blog dia dari blog abg aku(incik ard)
second:firasat aku je..tapi mmg betul kot..

so,utk mnghargai incik ini,maka aku promote la blog dia kat sini..
dia mnat edit pic,spesis abg aku gak la..
x caye gi fly kat blog dua insan ni..
oh,incik waffle ada 2 blog..
sila,sila ye..

ini salah satu pic dari blog beliau..
(skema ayat aku weh!)

(kena kecik je..xleh beso2..
nanti tuan dia marah..ngee~)

jadi,incik..
amik ea award ni..
tak cntik pn..
(huhu..malu laa:( :(
aku x reti edit pic cm korng..
sume,jgn pndang enteng pada aku ek..

so,orng len!!
jgn gatai tangan nk amik award ni..
:)


p/s:tunggu masa nk belaja edit pic..
uuuuu..jahilnye dlm bab nie:(

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

2 ulasan:

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...