Sabtu, 13 Februari 2010

SELAMAT JALAN,ALONG!!


assalamualaikum..10/02/2010,Along(abang aku la) dah pergi,pergi meninggalkan kitorang..chewah,ayat aku,melampau!kalo along baca,mesti nak termuntah dia..hakhak..

actually,camni,hari Rabu ari tu,aku ikut ke KLIA untuk hantar abang kesayangan aku nie fly ke SYDNEY,AUSTRALIA...makna nyer aku dah memontengkan diri aku untuk datang ke sekolah..alaa..xpe,bukan selalu,aku still pelajar yang baik(agak takbur di situ ye..)masa memula memang la xcited,tengok orang fly,fuh,semangat je..pastu,bila time kol 9 tue,along dah kena gerak da..bermula la saat sedih..alaa,sape x sedih kan,abang nak gi jejauh,walaupun bukan lama sangat,2 tahun je(huish!lama la tue..)jadi,tipu la kalo aku kata aku tak nangis..iskh,iskh,iskh,,sedeyyyy...

apapun,masa melambai along gi,sempat la aku jerit kat dia.."along,jangan bawak balik mat saleh lak..hakhak..."and saat tue air mata mahal nie mengalir akhirnya..aku tau dia pun sedih gak,dalam masa yang sama,xcited+seronok..huhuhu aku pun tumpang seronok gak..hakhak..

so,along,pesanan dari adikmu...

-jage diri elok2 bila kat tempat orang
-jangan lupa diri,tapi wawa caye along tak lupa diri nyer..kan,kan,kan
-ohohoho!yang ni pnting,bulan 9 nanti jgan lupa kirimkan pe2 untuk adik along nie...hehehe pepaham je la(huish!agak jhat aku nie)
-lastly,wawa wakil adik2 along....
WE LOVE U,BRO!!! :)


adik2 yang xcited dpt men troli..cheh!


u and me..



SELAMAT JALAN,ALONG!!

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...