Isnin, 15 Februari 2010

~CUti,LimAu,kERja!!!!!~


Assalamualaikum..nampaknyer cuti Tahun Baru Cina dah bermula..aku dapat cuti seminggu,agak bangga sebab ada orang yang cuti 3 hari je..hahaha..so,aku rasa sempat lagi untuk aku mengucapkan SELAMAT TAHUN BARU CINA!!!meriah betul aku tengok sambutan tahun ni..kalo gi bandar tue,menyala-nyal mata aku..merahhhhh je...satu benda yang aku suka kalo time Chinese New Year ni ialah...LIMAU!!!!aku suka limau!!!!nyum..nyum..nyum..

actually,aku bukan nak cite pasal Tahun Baru Cina,aku nak cite pasal kerja(assingment) yang dihulurkan kepada aku!!walaupun berat ati,tapi kena ikhlaskan diri..buatnya tak berkat,naya aku..astghfirullah...alaa..sebelum ni pun aku penah dapat kerja yang banya gak,so,its simple la..(cheh!agak belagak pulak aku rasa diri ini..ngee~)


so,aku rasa daripada aku layan blog kesayangan aku ni,ada baiknyer aku teruskan kerja aku..
hurmm..perniagaan..dasar kerajaan,penerapan...sumber hidroelektrik...alih bahasa klasik..facebook..ops!hehehe..salah,salah...(iskh,kantoi la plak!!biar la..lalalala~)


aku ltak pic ni supaya sume orng tau
yg aku still wat keje wlaupn aku lyan internet..huhuu


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...