Khamis, 28 Januari 2010

HARI PERTAMA...

assalamualaikum...hari nie hari first pelajar f6 pakai baju batik...huhuuhu..macam semangat je..konon-konon berlagak dah matang..hehehe..memandangkan hari Khamis guru-guru dan kakitangan sekolah akan pakai baju batik,so,kami pun nak take part gak laa..chewah!bukan pe,ni nak membezakan kami yang PRA U ni dengan PELAJAR SEKOLAH.. ada beza ke??mesti la ada!!orang yang tak tau akan ingat kami ni sama ngan pelajar sekolah yang lain...tolong skit e!!tak sama!!(wah,marahnyer aku..huhuhuhu) apa pun,sebagai pelajar PRA U,kami seharusnya bersikap lebih matang(cuba!!)..so,rasanya kami x perlu terkejut kalau masa kami pakai baju batik tu,ada pelawat yang menganggap kami guru..ni bukan aku cakap sesaje,memang dah terjadi dah pun...huhuhu,nak terangkan kat pelawat tue dah tak sempat,so,ea kan je laa..lagipun,cita-cita kami(f6) memeang nak jadi guru pun...so,INSYAALLAH,AMIN....



kawan2 sekelas ku..

6A GEOG..
(kan betul aku cakap,9 orang je!)

maaf,over acting..


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...