Isnin, 11 Mei 2009

LANGKAH BERMULA KEMBALI..

assalamualaikum..
so,ari nie student matrik dah daftar,f6 pun same..ini aku tulis khas wat sume kengkawan aku.. tak kira laa yg sejak tadika ke(ain jaafar je..hehe),sek rendah ke,sek men agama pahang ke,even plkn semarak,pekan..korang sume tetap kwn aku walaupun kita hanya bertemu seketika cuma..
apatah lagi kwn yg dah lama bersama aku..KORANG SUME KWN AKU!!so,as a friend,aku harap sangat kita sume berjaya dalam setiap apa yg kita ceburi..aku suke sangat bila berkawan..lg2 kawan ngan korang..sesape je laa yg pernah mengenali aku yg x seberape nie..hehe..rase bangga lak dapat kwn cam korang..MySpaceini ingatan untuk diri aku dan untuk sume..lepas nie,kita akan kembali bergelar student setelah sekian lama kita menghabiskan masa dgn bende yg berfaedah n bende yg x berfaedah(hihihi..aku laa tue),so,kita kene tumpukan dengan apa yg kita lalui..ish,aku nie dah laa susah skit..xpe!KITA KENA BERUSAHA!YAKIN BOLEH!!MySpace

SO,NIE WISH UTK SUME KENGKAWAN....
utk satu2nye kwan aku sejak tadika,sk rendah, n smkap..
AIN JAAFAR..aku x sangka kita akan jd best friend sampai skrang..aku harap kita akan still mcam nie..hehehe..aku hargai usaha kau pujuk aku minum susu mase kat tadika dulu..skarang aku dah bleh telan dah mende tue.. THANKS sesangat..hehehe..

my best friend!!
utk kwn mase sek rendah(sk selancar 2)..woo..mase nie mmg kanak2 riang laa..MySpacebest gile.. byak tol kenangan mase nie..terlalu byak untuk diimbau kembali..apapun utk sume kengkwn, TRIMA KASIH utk sume kenangan tue..sori laa kalo aku ada wat salah selaku pengawas yg same ye je prangai ngan korang..hakhakhak...

utk kwn mase sk men agama pahang,byak tol dugaan dan cabaran kita lalui bersama dan sokongan dari korang aku dahului dan akhiri dgn ucapan SYUKRAN JAZILAN..semua aktiviti yg memerah otak tue mmg best bila pikir balik..rase nk wat cmni,kan..MySpacelagi2 mase stay up kat bilik prep mase cuti..MySpace
bapok best nye..
puteri 5 al-khawarizmi

ge-nine in memory..

lagi satu,khas utk sume anak buah aku(librarian ibnu battuta)..akak sronok sgt dapat ank buah mcm korang..MySpacehepi memanjang..keje2 mengemas semula buku2 yg belambak tue mmg mmenatkan(3 malam),MySpacetapi akak rase mase tue laa akak dpat knal korang dgn lbih rapat..klaka gak korang nie..llagi mase kita dpat keje yg kene wat segera.lg laa klaka korang mase tue, time kritikal pun leh wat lawak lg..haii..ntah bila laa dpat jmpe balik..oh ye!utk boss aku, ismail mohamad..hehehe..sori la ye boss kalo aku ada tak dngo ckap ko,bkan pe..kkdang tue ada gak mende yg ngarut ko wat,hehe..tapi aku rase aku dah wat yg terbaik as your asisstant.. kalo ko rase x puas ati,sori la ye..(tue laa,sape sruh lantik aku lg)hehe..apapun TIMA KACIH laa atas kepercayaan korang pada aku utk pegang jawatan tue..

librarian Ibnu Battuta '09

utk kwan aku mase kat
plkn semarak,pekan..walapun perkenalan kita hanya seketika,tp aku mmg sronok sgat dpat knal,bkerjasama,n lalui keseronokan kat plkn bersama korang.. utk bdk2 dorm aku,korang mmg sempoi..utk bdk2 aku,salmi,farah,maryam,syuki,wan szien,krishna.kim, n kai yin..woo..korang mmg best!

wirawati dorm 7

utk kwn klas cb,teruskan berjugel,geng(terutama jaguh jugel, khairy..hehehe),kwn klas intergrasi,dikir brat tue mmg layaann abis..(hakim,acap,n naim)..

team dikir barat..

kwn klas kenegaraan..sesame laa kita hayati negara kita nie ye..n last,klas khidmat komuniti.. kerja ngan korang mmg wat aku bersemangat nak berkhidmat utk ngara..hehehe..

n last..rase x lngkap rasenye kalo aku x ucapkan jutaan
THANK YOU,TRIMA KASIH,N SYUKRAN(yg len x reti eja ngan btol..hehehe)kepada.......semua guru2,cikgu2,ustaz ustazah.. maafkan laa kalo saya ada wat mende yg salah..utk c.ariffin,c.radzi,c.baharom,c.dies,t.radhiah, (sume ckgu sk rndah)..saya msih ingat ckgu,n akan ingat cikgu smpai bbila..wat ckgu2 kat sk men agama pahang,guru klas kmahiran Al-Quran(u.jalal)saya hargai sume psanan,leteran, nasihat..dan sume nye..

APAPUN UNTUK SEMUA..hidup nie x selalunye indah,so,kita kena hadapi nya dengan menggunakan hati n akal fikiran..anyway,thanks for everything...aku akan sntiasa ingat semua insan disamping aku,yg dekat mahupun yg jauh...kenangan bersama akan sentiasa wat aku tenang..MySpace
MySpace

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...