Jumaat, 10 Februari 2012

BALASAN TAG BUAT SI PUTERI:)

Assalamualaikum.. alamak, sangat lewat membalas tag cik manis Kuusyafiqah! maaf dear.. apapun, terima kasih sebab tag akak... sebelum itu, ada syarat la pulak..


klik untuk tumbesaran:)

first,kena terangkan 11 perihal tentang diri anda,dan reka 11 soalan lain.. hurmm... ok, jom mulakan!

1. *biasa orang cerita tentang nama kan? hehe.. kat sini tak perlu kot:) * Allah No 1!

2. anak ke-2 dari 7 siblings, i'm the only girl among us:)

3. mahasiswi USM Penang, kos Sastera dengan Pendidikan major Geografi.

4. senang tegur orang.. (ermm.. sebenarnya bahaya jugak perangai macam ni)

5. sangat gilakan binatang dan teddy bear. (normal la,perempuan.. ehem! wanita!)

6. lebih tertarik dengan cerita animasi berbanding drama Melayu, Cina, Korea, dan lain2 yang kononnya meletop.

7. tak suka beg tangan. serius!

8. ada abang yang sangat cool! :D

9. dalam proses mengumpul botol Bliss banyak-banyak! (penting ke bagitau?)

10. tak pandai membantah (ok, dah takde point dah sekarang)

11. selalu kehabisan idea. that's it! (argghhh! kenapa banyak sangat yang dia mintak??!!)

done! next, jawab soalan KuuSyafiqah pulak.

1. bila bosan dengan facebook,korang akan buat apa?
- cari button pangkah, dan klik!

2. nickname korang apa?
-wawa

3. best tak berblogging?
- best! tapi kadang-kadang cari button pangkah jugak. hiks~

4. kebanyakkan post, anda post pasal apa?
- ermm isu semasa.. i guess.. (nampak matang tak? hehe)

5. dalam family, anda paling rapat dengan siapa?
- mak! walaupun beliau selalu suka buat saya merajuk, tapi itu yang beliau suka, dan saya gembira bila beliau suka:)

6. ada buah hati tak?
- mak cakap,tunggu masa yang sesuai. ayah cakap, nanti ayah carikan suami terus :)

7. anda ada berapa orang adik beradik dan anak ke berapa?
- dah bagitau kat atas tadi. maaf, tiada ulangan. (muka confident)

8. kenangan pahit/manis yang boleh dikongsi?
- yang pahit tu biarlah berlalu.
- yang manis bila tengok mak dan ayah gelak

9. suka tengok cerita genre apa?
-animasi, seram. (tapi dalam proses kurangkan tengok cerita seram, sebab ustaz cakap, itu cara orang yang buat diri dia lupa pada Yang Di Atas)

10. adakah anda gembira sekarang?
- tak! sebab kena berusaha jawab soalan-soalan ni.. (hehe..gurau je KuuSyafiqah)

11. senang hati tak dengan blog Kuu?
- tentulah dear!!! :D

baiklah, saya nak tag dulu 11 orang yang terpilih untuk menjawab 11 soalan saya

CIK MIRA LEE
CIK ARYIANA
CIK IQA
CIK SYAHRIDZEAH
CIK AIEDA
INCIK SYED IKHMAL
INCIK HIZWAN
INCIK SYUKRI
sape lagi!sape lagi!
CIK AZURA
CIK HAZLIN
CIK SHIDA
CIK AMIRA NAJWA

11 soalan saya>

1. nama anda?

2. suka keluar jalan-jalan? kenapa? (soalan apa nih!)

3. sayang romate/housemate anda? hehe

4. apa barang yang selalu dibawa ke mana-mana?

5. handphone anda terjatuh dalam longkang penuh air, aliran pulak deras(pergghh!). apa perasaan anda?

6. suka rumah jenis apa?

7. jika ada rezeki ke Tanah Suci, InsyaAllah, nak bawa siapa? 3 orang.

8. ada tak barang yag anda sedang kumpul sekarang? apa dia ye?

9. jika dipanjangkan umur InsyaAllah, siapa anda 5 tahun akan datang?

10. dalam kenderaan, apa yang sering anda lakukan?

11. anda sedang lakukan apa semasa menjawab soalan ini?

sekian... maaf jika soalan menguji minda.. (pffttt~) sebab lebih kepada aplikasi kot.. hehe.. thanks:)

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

4 ulasan:

  1. Aku dah ada tag ni.nanti kalau rajin aku buat lagi untuk ko.Sekarang,sila g blog aku,jawab tag aku plak!HAHAHA.

    BalasPadam
  2. salam..jom baca entry menarik kat sini http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/bio-rejuv.html & http://yanaalias.blogspot.com/2012/02/slim-diet-2.html

    BalasPadam
  3. wa blnje mcd, -sincerely jejake perasan hensem yg perasan-

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...