Jumaat, 23 April 2010

~nAK caYe kE TaK??~


ari nie aku telah mengonlinekan diri aku di facebook..da berzaman x bukak..and aku cam berminat je ngan satu mesej yang sampai dalam kantung mesej fb aku..cam best,tp xtau nak caye ke x..

Ckin NoorHasyiqin pada 23hb April pukul 2.48 ptg Balas
Assalamulaikum semua..
Tolong baca ni kalau mau generate duit..
Bgus utk student cam sy..slalu xcukup duit..
1 sen pun tak payah keluar duit..

Daripada korang on9 je, hasil pon xde, mesti BOSAN kan???
Bak kate orang "ngambihkan nyok jer"
Tp haaaa, nie die mai...sambil on9 jer, korang boleh cari duit..
Dlm masa 5 minit je, nak terangkan sal news nh yg org ramai tak tau

CATCHEYE adalah sebuah syarikat pengiklanan terbaru di Malaysia,
apa yang menariknye anda dibayar untuk setiap iklan yang anda lihat dibawah ini..

Ya, mudah saja,klik2 iklan tak sampai seminit dah dapat duit,
malah mereka membayar kita sehingga level 4 secara infiniti..
katakan anda menaja 10 orang di level 1, kemudian mereka menaja 10 orang lagi
sehinggalah 4 level, tahu tak awak akan peroleh RM11 jika
sehari mereka klik untuk 1 iklan, kalau sehari mereka klik 10x anda
peroleh RM11x10=RM110 jika sebulan anda akan peroleh RM110x30=RM3300..

Banyak tu..kamu tak nak ke? jomlah sertai saya..benda ni 100%
percuma..tak perlu modal cuma perkenalkan kepada 10 orang je..benda
free xkan tak boleh ajak..

Untuk pengetahuan anda, keahlian CATCHEYE hampir
mencecah 30,000 orang sekarang..jangan berlengah lagi..
Ini bukan mimpi n bukan penipuan..
Wa bukan along!!!wa cuma mau tolong!!! :)

Macam mana nak register:
1.klik link yg kt bwh skali...
2.klik join catcheye now
3.isi maklumat diri,IC dan alamat (penting
sebab cek dihantar berdasarkan ini selepas cukup RM50)
4.Isi jawapan:
soalan 1 jawapan A (atas sekali),
soalan 2 jawapan B (yang tengah),
soalan 3 jawapan A (atas sekali).
p/s (jika jawab salah pendaftaran tidak diterima)
5.klik agree and proceed..Ok siap

kemudian apa yang anda perlu buat?
1.klik sign in
2.lepas sign in klik
reward panel
3.Anda lihat akaun anda ada RM1 (bonus) dan link anda.
4.Copy link anda dan gantikan link saya ini dengan link anda.
5.postkan
risalah saya ni ni buletin myspace & emailkan kepada kawan2.
6.Lihatlah tak sampai sebulan awak dah ade 10 orang di level 1.
percayalah!sebab

benda ni 100% percuma REZEKI TUHAN YG BG..TP,KITE KNE USAHA JGAK KN??
TGGU APE LG?? J0MLA J0IN.. =)
DAFTAR KAT LAMAN WEB BAWAH NI...
FREE JE...XTIPU..
cuba tekan link kat bwh ni kalau nk tahu lbih lanjut ok..

http://www.catcheye.com.my/?r=97211

lepas aku search...agak betul la pe yang dikatakan..tapi aku cam ragu-ragu la..ade ke orang nk bagi duit sesenang camtue je kan??pelik tak??tapi kalo da betul aku tak leh nak kate ape la..terpulang..


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...