Isnin, 7 September 2009

JAWAB..

ASSALAMUALAIKUM..kali nie aku dpat tag dari sorang kwan aku nie..come orangnye..huhu..tp,name dia huh,jauh panggang dari api..haa..kan aku dah berpuitis nie..hehe..mane taknye..orangnye punye laa kecil moleknye,come je aku nengoknye,tp name dia TREX..tp,sbb name nie laa aku sntiasa ingat dia..tmbah syang lg..ok,kmbali kpd objektif kajian kite..wah!skema ayatnye..jap,dia ada tlis something psal aku..nie dia..
wawa~kwan sekelas ak..slalo buat mende ngarot2 ngan huda..dlu die mnat gler dgn faizal af..tp skrg die dh kmbali ke alam normal..prnah duk sblah ak tyme f2..thanx a lot 4 everything..trmsuklah protect ak dr amir chemut yg cilabat n kjut ak dr tido yg khusyuk..uhuhuhuh

ok laa,truskan ngan tagnye,k..

Arahannya adalah "upload picture yang anda gemari dan jawab soklan di bawah":
Kenapa anda suke gambar ini?
sbb aku mmg gila cite nie..AVATAR THE LEGEND OF AANG..huhu..dlam gmbar nie,aang dah berjaya meggabungkan keempat2 elemen iaitu waterbender,airbender,earthbender n firebender..smart..tgoklah cite nie..eh!dah terpromote lak..hehehe..

Bila kali terakhir mkn pizza?
mse darjah 5..btul..x tipu..sbb aku x suke sangat mkan pizza..huhu..jgan mrah ye pminat pizza..

Lagu terakhir yg anda dengar?
lagu Situasi..nyanyian..adik aku..huhu..x sdap noo aku mendengornyee..eee..

Apa yg anda buat selain selesaikan tag ini?
huhu..byak..pling pnting memblas msg2 kwan2 aku nie..lg 1,mak aku dah bsing sruh wat air utk minum malam..hmmm..

Selain nama sendiri anda suka dipanggil dgn panggilan apa?
wawa..tp untuk family n kengkwan(pompuan jee!!),aku x suke kwn2 laki pnggil aku wawa..eeuuw!!geli..xtau nape..rase nak lempang kalo diorng pnggil aku gitu..(ceh!mcm laa brani sgt!)

FIN..

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...