Rabu, 20 Februari 2013

SUDAH JADI TUNANGAN ORANG.. ALHAMDULILLAH

Setiap insan pastinya mengharapkan kehadiran teman sepanjang hidupnya.. Kata orang kasih yang terbina tak manis terbiar lama, maka kukuhkan ia dengan tali pertunangan dan ikat eratlah ia dengan pernikahan yang sah. Rasanya sepanjang 21 tahun lebih ni, baru 1st time ni menghadiri majlis pertunangan. Dapatlah lihat adat-adat orang Johor dalam melangsungkan majlis pertunangan.ok! sekalung syukur dipanjatkan sempena majlis pertunangan Kak Nor, my sweetest aunty ever! semoga kekal ke jinjang pelamin.. AMIN... tak sabar nak dapat uncle baru..chewah..gedik pulak aku...  
sebenarnya seronok bermajlis majlas (??) di kampung, tolong atok set up rumah, hantaran, masak-masak.. kena bebel skit-skit..haha.. biasalah ragam nendaku itu.. paling seronok masa marhaban. lepas tu bagi bunga telur. Johor memang meriah dengan marhaban. nak rasa? meh la singgah ke Johor ni... ok. macam biasa.. melawat tempat kejadian yok :)
bila ayah berpantun, tiada yang dapat menjawab sebab semua orang gelak.
ehem..ehem.. nak tunjuk skit hasil tangan kidal ni. (Mak Ngah punya idea sebenarnya.. )
wewwiitttt~~ 
 lima beradik :)
ok, ni takde kena mengena.. kudapan lepas majlis.
gambar hasil ihsan FARHAD DAUD nih :)
semoga berkekalan, wawa selalu doakan yang terbaik untuk Kak Nor :) tak sabar nak hidangkan nasi minyak kat tetamu..hihihi
p/s: bahu lenguh angkat barang bila bermulanya semester~
pos sebelum ini:

NAK SELAK SIKIT MUKA SURAT 3 WALAUPUN HAMPIR LEWAT


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

1 ulasan:

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...