Sabtu, 5 Januari 2013

[GAMBAR] PAMERAN LUKISAN 3D DI CHINA. HEBAT TU!!

Tengah-tengah sibuk ber'final exam' ni, kita berehat seketika ok :)
Suatu pameran hebat di sebuah shopping mall sekitar Tianjin,China menarik banyak mata untuk menyinggah. hohoho.. kalau ada kat Malaysia ni, ohsem jugak kan? Lukisan 3D tu!! teknik lukisan yang digunakan ialah teknik anamorphosis. Zoom in gambar!!
"Fikirkan hal-hal yang paling hebat,Dan engkau akan menjadi terhebat. Tetapkan akal pada hal tertinggi, dan engkau akan mencapai yang tertinggi."
p/s: agak-agak kalau letak menda alah ni kat sepanjang jalan nak ke kuliah, sampai tak ke kuliah pada masanya? heee~
post sebelum ini:

NAK CAKAP OMPUTEH SKIT!!


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

3 ulasan:

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...