Isnin, 6 Ogos 2012

HEMBUSAN KASIH RAMADHAN KIAN DI PENGHUJUNGNYA

Assalamualaikum.. baiklah, masih tiada idea untuk entry kali ini. namun kasih dari hati ingin memenuhi hajat yang dijanjikan. ok, Ramadhan sudah menginjak malam ke-17, betul kan? Syawal nak mai dah, InsyaAllah tahun ini berAidilFITRI di Segamat :)
kerja-kerja juga masih dalam proses, menguruskan peniaga-peniaga, daftar kursus itu dan ini, bermain dengan pinggan tiap-tiap hari. sabarlah, nanti kau akan rindukan ini semua wahai hati. di kampus nanti banyak benda yang akan kau rindu. pasti!
dengar yang part Remy Ishak je ye :)
nak cari full lagu ini tapi tak jumpa, ada ke? :(
p/s: LAILATULQADAR SEMAKIN HAMPIR!!!!!!!!!!
entry sebelum ini:

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...