Jumaat, 16 Disember 2011

SELAMAT KEMBALI ALONG!!

assalamualaikum.. sekian lama senyap,la ni baru cek nak update.. maaf kepada semua follower kerana sunyi sahaja.. ni just nak mengucapkan SELAMAT KEMBALI KE MALAYSIA untuk ALONG!!

balik juga anda ye,mintak maaf sebab tak dapat jemput Along semalam.. kalau takde kelas harini memang wawa dah naik bas,balik laa ni jugak! teringat pulak post HANTAR ALONG KE AUSTRALIA. macam mana sedih masa tu,macam tu la sedihnya wawa bila tak dapat jemput Along balik Malaysia.

apapun,alhamdulillah sebab selamat sampai Malaysia. tak boleh taip panjang-panjang. nanti laptop ni rosak sebab kena air mata. sayang anda,Along!

post hantar along, http://balqisinsyirah.blogspot.com/2010/02/selamat-jalanalong.html
http://farhaddaud.blogspot.com/
terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

1 ulasan:

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...