Jumaat, 23 Oktober 2009

EXAM!!!!!!!!!!!!!


salam...........
nampaknyer pelajar matrik dah abis exam...suke laa korang ea..xpe,xpe...nape aku cakap cmni(ckap??taip laa)....sbb...
NEXT WEEK AKU EXAM!!!!!! MySpacepe la aku nie,nak exam pn smpat lg layan blog....xpe...xpe??amboi,amboi..ingat senang ke nk score 5P tue???ish,fadwa,fadwa...kne study gak nie..MySpace
exam nie exam akhir tahun,hmm..lebih kurang cmni la equation perasaan aku..

doa(study+nota)+excited+tenang-gementar=
YEAH!I'M READY RIGHT NOW!!

hmm..soalan makin lama mkin susah,aku rasa cm nk pukau cikgu yg wat soalan.."cikgu,cpt bgtau saya soalan pe yg masuk??"
MySpacehuhu..eh,jgn,jgn..kne jujur..lgpn pnat wat cmtue kat 6 orang cikgu..huish!(aku ckap cm aku reti je pukau orang,pdahal nk kutuk orang pn cm berat ati je..huhuhu)

tadi,dalam klas pun cikgu asyik ckap psal exam jee,ish,wat aku rasa x sabar nk pegang kertas exam and jawab,jawab,jawab...sampai tangan lenguh...huhuhu..ye la..kalau ikutkan,semua paper yg aku amik semuanya esei..drpd 12 paper yg aku amik,3 paper je paper objektif..so,tangan!kite kne keje kuat minggu dpan..kite wat tol2 ea..yeah!!

so,jom tengok bnyak ne yg aku dah bersedia.......hmmmmmmmmmmmmmmmm

SEJARAH 1=50%
SEJARAH 2=70%

B.MELAYU 1=40%
B.MELAYU 2=70%

GEOGRAFI 1=90.5%
GEOGRAFI 2=80%

PENGAJIAN PENIAGAAN 1=20%
PENGAJIAN PENIAGAAN 2=30%

PENGAJIAN AM 1=90%
PENGAJIAN AM 2=70%

MUET 3=.....
MUET 4=.....


so,drpd analisis nie,aku rasa elok kalo aku benti online and start study..hmmm...ok laa.
PRAY 4 ME..MySpaceassalamualaikum

Dapatkan Mesej Bergambar di Sini


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

0 KOMEN TERBAIK!:

Catat Ulasan

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...