Ahad, 2 Ogos 2009

KAWAN-KAWANKU!!!!!

Assalamualaikum...
hehehe...ok,hari nie 1 ogos 2009..so,tau x ari nie ari pe?mesti laa ari nie
HARI PERSAHABATAN!!!so,wat sume kengkawan,aq sayang korang and aq nak sgat ucapkan nie...
"thanks sbb sudi jadi kawan aku!!!"aku rase sgt terharu..iskh,iskh...MySpace
hmm..bila pikir blik,kawan2 sgt penting dlm hidup aku selepas keluarga..sbb ngan diorang laa aku leh wat perangai gila2 aku,mgkin bg orang yg baru knal aku,diorang akan ingat aku nie pmalu orangnyer..hihihi..tue cume imej dan bukan diri aaq yg sbenar...MySpacetp bg kengkawan yg dah lama knal aku,yg dah bertahun hidup ngan aku,aku rase diorang msti nk sgt wat cmni kat aku..MySpace,atau mcm nie..MySpace hakhakhak..tau nape?sbb diorang xthan ngan prangai aku yg mngarut nie..(yeke?mgkin kowt..) apepun,aku ttap akan syang kengkawan aku...I LUV U ALL,FRIENDS!!REALLY!!!huhuhu....sbnarnyer aku rase bangga sbb ada kwan yg baik cam kwan2 aku...banggenyerMySpace so,nk bg something kat kengkawan aku..nah,take this!
MySpaceops!ops!ops!jap,jap...yg nie utk kwan2 pompuan je, lelaki HARAM tau..hehehe..utk kwan2 lelaki aku yg cool,nie utk korangMySpacehehehe...oh ye!psal gmbar kat atas nie,walaupn gmbar lelaki,tp aku ttap amik sbb aku suke,cantik..kan,kan,kan...so,for me,friendship is very important 4 me coz i really lov my frens..4ever..i'm honest...MySpace
FIN...

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

1 ulasan:

  1. salam ziarah.
    salam ukhuwah minni, ukhti.
    salam persahabatan.
    salam juang.
    (^_~)

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...