Sabtu, 18 Mei 2013

SEDIKIT PENGHARGAAN

Alhamdulillah, berlalu sudah 2 sidang bersama St. John Ambulans Kor USM, tak sangka akhirnya saat ini tiba juga. sekian lama menanti. seribu satu pengalaman.At last, beginilah pengakhirannya. Walaupun bukan orang besar dalam organisasi ini, tapi sangat berharap exco-exco dan Asisstant Trainer (AT) baru dapat jalankan tugas sebaiknya. andai ada silap dan salah yang dilakukan oleh orang-orang lama ini, janganlah diikut, ambil yang baik-baik saja. Good Luck then.. 
Hari-hari terakhir dihiasi dengan sedikit penghargaan atas segala usaha. tahniah buat kumpulan 1 Pertandingan Perawatan Kes dan Kawad Kaki Sidang Akademik 2012/2013. Anda memang terbaik. kepada kumpulan yang lain, seronok bersaing dengan anda semua. Kepada Wee Soon Kit dan Firdaus Helmi, seronok bekerja dengan anda berdua, nampak keserasian antara kita, chewah! hehehe (bersedia untuk belanja anak-anak buah kita) hiks~
TERIMA KASIH.
p/s,dah bungkus baju st john masuk dalam beg. ohyeah!
post sebelum ini,

AKU, DIA, DAN LORI


terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

2 ulasan:

  1. haaa. kumpulan1 memang terbaik. haha :)

    BalasPadam
  2. haha.. yang penting gambar una ada dalam nie.. kak memang terbaik laa! baik sgt. trima kasih atas tunjuk ajar yang diberi :))

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...