Jumaat, 25 Mac 2011

MEMBAZIR TAPI MENANG!!

salam keindahan dunia:)

hikhikhik...tahu kan perasaan menang..hahaah..saguhati je pun..takpe,yang penting menang,sebenarnya bukan nak cerita part menang tu(ececece!) tapi nak minta pendapat la...

sebelum tu,twngok ni dulu..inilah yang dipertaruhkan dalam CONTEST KOLEKSI BARANGAN PERIBADI..thanks to ONITSUKAHANA!!

ni dalam bentuk HD(ok,tipu!) TERJAH SINI!








yang ni kecik da la..
*muka pasrah duit banyak habis:(*

itu topup yang aku kumpul sejak 2009,sebelum ni pernah post pasal ni..TEKAN LA KALAU RAJIN..so,pada pendapat korang,(macam soalan karangan) phone dan topup,KEPERLUAN atau KEHENDAK???

ni pendapat aku,actually semua tu adalah KEPERLUAN,sebab sekarang zaman semakin maju dan semakin advance,tapi ia akan jadi kehendak bila kita terlalu taksub ngan benda ni..dah ada Sony Ericcson S302,tak puas hati,nak pulak beli iPhone...haaa..yang tu KEHENDAK...kan?kan? ada orang terasa??ada???

P/S:bila dah berlambak macam ni baru sedar berapa banyak duit habis:(

terima kasih daun keladi,kalau suka,klik like bawah ni:)

5 ulasan:

  1. pergh....rajinnya kumpul kad topup!! lau jijah beli terus buang jer...hehehe

    BalasPadam
  2. kak izan pun dulu2 rajin jgk beli topup. tp tak pernah kumpul...kalau tak msti dah byk macam ni...hehe

    BalasPadam
  3. huhu..byknya...zu xsanggup nak simpan kad topup...nnti duk kira-kira je...lepas tu...terfikir banyak duit habis...

    BalasPadam
  4. cik jijah:hehehe..saya dulu pun buang jugak,tapi ntah macam mana 'ter'kumpul ntah..hahaha:D

    kak izan:tau xpe,saya rasa setiap orang,kalo kumpul topup yg dibeli,kompem banyak,ntah2 lagi banyk dari yg saya punyer ni..

    kak zu:aah..nmpak mcm mmbazir kan,tapi nk wat cmne..dah terbeli..chewah!haha

    yana:nnt nak kumpul bbyk,mana la tau celcom nk gnti balik ke..(mustahil!!)haha

    BalasPadam

terima kasih sudi komen..anda memang terbaik!:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...